[acf field="pre_title"]

HAOS U STUDIJU! ERA OJDANIĆ NASRNUO NA STEFANA USILJANINA TOKOM EMISIJE! “Ova đu*rad, ko ti je doneo ovo ovde?”-vikao je Ojdanić!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U sredu, 27. marta od 21h na Hype televiziji, Stefan Usiljanin autor i voditelj emisije “Pretres” ugostiće poznatog narodnog pevača Andriju Eru Ojdanića.

Foto: printscreen/Hype tv/pretres/

Era je kroz emisiju govorio o svom teškom i siromašnom odrastanju, o svojim roditeljima, deci, svojoj pokojnoj supruzi, karijeri, o svim spekulacijama vezanim za njega, kao i o osudama javnosti zbog pojedinih postupaka.

U jednom trenutku voditelj je pevaču postavio direktno pitanje, na koje se Era jako iznervirao.

HAOS U EMISIJI

Foto: printscreen/Hype tv/pretres/

Pevač je ustao sa stolice i počeo da baca rekvizitu sa stola i da govori “Ova đu*rad, ove novine, ovi časopisi, ko ti je sve ovo doneo ovde”-vikao je Ojdanić

Voditelj ga je upitao “Šta Vam je?”

“Dajte mi tu fotografiju” -rekao je Era

“Pa iskreno Vas su prozivali da ste pe*ofil” -rekao je voditelj i zamolio pevača da se vrati na mesto i sedne na svoju stolicu.

Andrija se vratio na svoje mesto i nastavio emisiju uz obrazloženje da mu je sve proradilo od provokativnih pitanja voditelja.

Ali na kraju emisije Ojdanić je rekao voditelju, da mu je drago što je bio u jednoj ovakvoj emisiji i da nikada nije dobio ovakva pitanja od strane voditelja.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci