[acf field="pre_title"]

SPREMITE SE: Stefan pripremio novi projekat kojim će svi biti oduševljeni!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumca i voditelja Stefana Usiljanina gledamo svake subote u emisiji „Pretres“ na Hype televiziji, no ovoga puta on pokreće novi TV projekat, koji je, ekskluzivan na mnogo načina, a koji će svoju premijeru doživeti za tri dana.

„Jako sam srećan i ponosan što sam deo velike medijske kuće kao što je Hype produkcija, sa direktorom i vlasnikom Sašom Mirkovićem na čelu. „Pretres“ se već drugu sezonu uspešno emituje i beleži veliku gledanost.“ – govori Stefan i otkriva detalje novog projekta.

„Emisija „Preživeti dan“ je novo čedo moje matične kuće Hype produkcije, na koju sam jako ponosan, ali moram priznati da mi nimalo nije bilo lako raditi na tako izazovnom i zahtevnom projektu. Rezultat svega toga je emisija koja će definitivno ganuti srca gledalaca, a premijerno izdanje emisije je spremno za 10. april od 22 časa na Hype televiziji. Niko neće ostati ravnodušan, а posle svake epizode pitaće se da li je sudbina
uopšte u našim rukama ili nam ona meša karte, a mi smo samo igrači. Potpuno se razlikuje od svega što sam do sada radio, dokumentarnog je karaktera, a svaku priču prati i rekonstrukcija događaja. Akteri su obični ljudi sa teškim, nesvakidašnjim i neobičnim sudbinama.“ – otkrio je Stefan, i dodao:

„Radeći na ovom projektu, upoznao sam različite ljude sa različitim načinom života. Svako od njih kada sedne preko puta mene pre nego što se uključe kamere pogleda me u oči i sa puno poverenja i snage uzdahne i počne svoju životnu ispovest. Kroz svaku priču su me vodile različite emocije, od tuge, bola, saosećanja, ali i sreće, smeha i novih životnih saznanja o kulturi i običajima ove naše lepe zemlje Srbije.“ – rekao voditelj Hype televizije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci