[acf field="pre_title"]

ŠOK! Nikad provakativnije izdanje Andreana Čekić

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Folk zvezda Andreana Čekić poznata je kao smela i discretno odevena javna ličnost, ali njeno damsko odevanje za scenu upotpunjeno žustrim izjavama u medijima I sve to zapečaćeno vanvremenskim hitovima, siguran je znak da ova popularna pevačica ne igra na kartu seksepila.

Tek poneku izazovnu fotografiju sa letovanja ili egzotičnog odmora podeli sa pratiocima ns društvenim mrežama ali svojim najnovijim potezom dokazala je da ima sve atribute istinske zvezde.
Ona je name prvi put na profesionalnoj fotografiji kojom najavljuje brojne nastupe tokom zime takozvani „Winter tour“, pokazala bujno poprsje iako povod za fotkanje možda pre asocira na „fotke njenog izvijenog tela sa naglaskom na zadnjicu.

U eri estradne golotinje, potez Čekićeve je kap u moru takozvanih senzacija ali ono što će biti senzacionalno je njen novi album koji uveliko priprema za početak proleća a u susret kojem će se povući iz javnosti posle novogodišnjeg nastupa u „Hali 5“, Beogradskog sajma. Pogledajte I preostali spisak nastupa na zimskoj turneji Čekićeve.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci