[acf field="pre_title"]

Toxic TV i Dash’s Caffe & Restaurant: Uživajte uz najbolji program, ali i dobru i kvalitetnu kuhinju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Od otvaranja 2013. restoran Dash’s je zaradio svoje mesto među elitnim restoranima beogradske gastronomske scene, i to svojim istančanom evropskom kuhinjom, luksuznim ambijentom i uslužnim osobljem.

Smešten u najlepšem delu Voždovca, restoran Dash’s u svojoj ponudi nudi tradicionalne srpske specijalitete, kreirane i prezentovane u novom, modernom ruhu i osmišljene od strane naših vrhunskih kuvara. Pored nacionale srpske kuhinje, možete uživati i u mediteranskoj kuhinji i italijanskim specijalitetima kojima Vam pružamo jedistveni gastronomski doživljaj. Strast koja nas pokreće bazira se na korišćenju najkvalitetnijih, lokalnih i sezonskih namirnica za jelovnik koji konstantno evoluira. Naši ugledni kuvari Vam svakodnevno predstavljaju moderni, sezonski meni inspirisan najfinijim mesima, svežom ribom, sezonskim voćem i povrćem i egzotičnim začinima iz svih krajeva.

Naš meni se konstantno razvija i unapređuje novim jelima i jednostavnim dezertima koje prilagođavamo sezonama i za čiju primenu koristimo isključivo najkvalitetnije sastojke.

Kao porodični restoran, trudimo se da ugodimo i najmlađim gostima za koje smo osmislili poseban dečiji meni i napravili igraonicu kako bi i deca, a i roditelji mogli da se opuste i uživaju.

Kako restoran neguje vinsku kulturu i tradiciju, možemo se pohvaliti i vinskom kartom sa preko 80 vrsti vina iz 10 zemalja.

Pored tradicionalnih srpskih vina, naši gosti mogu uživati u prestižnim vinima iz zemalja sa izraženom vinskom kulturom i tradicijom.

U svim restoranskim specijalitetima možete uživati u našoj bašti sa otvorenim šankom ili odabrati jedan od naša dva zatvorena, klimatizovana restorana.

Moderan restoranski kompleks restorana Dash’s čine bašta na otvorenom od 80 sedećih mesta i dva zatvorena restorana. Prvi restoran raspolaže sa 70 sedećih, dok je drugi na dva nivoa sa 110 sedećih mesta, i odvojenim VIP delom idealnim za poslovne sastanke.

Pored uživanja u kafi, doručku, ručku, restoran Dash’s je prilagođen za sve vreste poslova, poslovnih sastanaka i banketa. Za proslave rođendana, matura, za krštenja i svadbe ili team buildding u mogućnosti smo da kreiramo jedinstvene pakete za naše goste po njihovoj želji i preferencijama: od vegeterijankse kuhinje, preko dečijih menija do najnovijih trendova u svetu gastronomije.

Pridružite nam se u večernjem izlasku na živoj svirci koju organizujemo svakog vikenda, na raznovrsnim koktelima u našem baru, na privatnoj proslavi koju za Vas organizujemo ili na doručku, ručku ili večeri koju naši vrhunski kuvari sa uživanjem pripremaju za Vas!

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci