[acf field="pre_title"]
SPREMAN ZA DRUGI BRAK

Sloba Radanović: „Možete da očekujete svadbu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Sloba Radanović često je u žiži javnosti zbog njegovog emotivnog života. On je krajem prošle godine započeo vezu sa Jelenom Đuričanin, a zaljubljeni par planira da stane na ludi kamen. Sloba je u jednom intervjuu istakao kako uživaju u zajedničkom životu, pa demantovao navodne priče da žive u stanu koji joj je kupio njen bivši partner.

„Otpočeli smo zajednički život pre skoro pola godine. U starom stanu na Novom Beogradu, u kojem sam živeo kao podstanar, sada živi moja majka. Želeo sam da mi bude bliže. Možete da očekujete svadbu, ali ne znam kada“- rekao je pevač za „Kurir“ i dodao:

„To su budalaštine. Stan je sama kupila, od svojih para. Ne želim da komentarišem te gluposti“.

Podsetimo, Sloba je nedavno objavio spot za novu pesmu „Stari“ posvećenu njegovom ocu koji je preminuo prošle godine. Kako kaže, godina koja će se uskoro završiti, donela mu je velike životne lekcije.

„Imao sam više vremena za majku, bliske ljude. Mislim da smo se u 2020. generalno, svi nekako zbližili i ujedno shvatili da možemo da živimo bez mnogih stvari. Ono bez čega nismo mogli ranije, što je bila naša svakodnevica, sada je postalo nedostižno i luksuz“- govori pevač.

Takođe, pre manje od mesec dana je gostovao u jednoj emisiji i govorio o svojoj bivšoj ženi Kristini Kockar, sa kojom je imao burnu prošlost. Tada je istakao da ne oseća ništa prema njoj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci