[acf field="pre_title"]
KAKO JE KORONAVIRUS PROMENIO SVET

Emina Jahović: „Uvek sam birala gde ću nastupati“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Emina Jahović često je na relaciji Istanbul-Beograd. Ona tamo živi sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom, a u našu prestonicu uglavnom dolazi zbog posla. Nedavno je otkrila kako provodi vreme u svom porodičnom domu, kao i da je veoma uplašena zbog cele situacije oko koronavirusa, koja je pogodila svet. U jednom intervjuu, osvrnula se na svoju karijeru i nastupe kojih sada nema zbog pandemije.

„Ranije sam imala malo nastupa, jer sam uvek birala gde ću nastupati. To su uvek bili malo veći prostori, sa malo boljim uslovima. Imala sam sreću da se tako ponašam. Međutim, ovo vreme koronavirusa je uticalo na sve nas. Nažalost, tako je“- istakla je pevačica u emisiji „Novo jutro“ i dodala:

„Mada, mnogo toga sam i naučila prethodnih meseci, moram priznati. Mislim da je svetu ovo trebalo, kao neki „wake up call“, poziv na buđenje, da se razbudimo“.

Podsetimo, pre izvesnog vremena, ekipa „DeToxic“ emisije je ekskluzivno otkrila da će pevačice Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Emina Jahović ukrstiti svoje glasove. Ovoga puta, Emina će se naći i ulozi tekstopica, a pesma bi trebalo da izađe sredinom naredne godine.

Nema sumnje da se lepa pevačica odlično snalazi u ovome. Tome svedoče brojne pesme ispod kojih se nalazi njen potpis, kao i dueti među kojima je poslednji sa njenom koleginicom Editom Aradinović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci