[acf field="pre_title"]
ISKRENO O SVOM ŽIVOTU U ČETIRI ZIDA

Biljana Tipsarević: „Prolazim kroz uspone i padove“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Biljana Tipsarević važi za jednu od naših najlepših žena, kao i najstilizovanijih. Uvek je imala prefinjen ukus, pa nema sumnje da je jedna od najuspešnijih modnih kreatorki. Takođe, često je u žiži javnosti zbog braka sa poznatim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem. Mnogi misle da ona živi „bajku“, a u jednom intervjuu je iskreno govorila o svom životu u četiri zida.

„Nije sve onako kako izgleda. Ja sam žena kao i sve druge i prolazim kroz iste probleme, uspone i padove. Imam malu bebu kod kuće i često sam neispavana i umorna. Ipak, moram da kažem da ja imam pomoć. Ima ko da mi čuva decu, inače bi sve što radim bilo teško izvodljivo. Razlika je u tome što ja ne volim da govorim o problemima, ja biram da govorim samo o lepim stvarima“- istakla je kreatorka u emisiji „Kec na jedanaest“.

Takođe, osvrnula se na predstojeće praznike i otkrila u kakvom izdanju će dočekati Novu godinu.

„Non-stop sam u pidžamama kod kuće. Ali, nekada se moramo srediti i doterati samo zbog sebe. Ili zbog momka, muža, partnera. Ako ni zbog čega drugog, a ono da napravimo lepu fotografiju i divnu uspomenu, u inat ovoj teškoj godini. To je i moj predlog za Novu godinu, doterajte se čak i ako nigde nećete ići, ako ćete biti kod kuće kao i ja“- rekla je Biljana.

Između ostalog, lepa kreatorka je dobra prijateljica sa pevačicom Milicom Pavlović koja često hvali njene kolekcije. Nedavno su objavile i zajedničku fotografiju na Instagramu gde se sjajno provode, a pridobile su mnoge pozitivne komentare kako prelepo izgledaju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci