[acf field="pre_title"]

VODITELJ UHVAĆEN NA MOSTU LJUBAVI SA NJOM! Sprema se svadba!?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumac i voditelj Hype televizije Stefan Usiljanin uslikan je na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji. Na fotografiji se vidi kako su leđima okrenuti glumac i jedna devojka nepoznata medijima.

Postavlja se pitanje da li njih dvoje stavljaju svoj katanac ljubavi ili traže već zakačen?

Foto: Hype TV

Zavoleli su se učiteljica Nada i srpski oficir Relja. Zavoleli se i jedno drugom obećali. Bila je to ljubav o kojoj su svi pričali, koja je plenila pažnju svih Vrnjčana. Ali, došao je rat sa svim užasima koje sobom nosi, srpski-oficir Relja odlazi u Grčku na ratište. Odlazi da se više nikad ne vrati.

Zbog prelepe Grkinje u koju se zaljubljuje te raskida sa Nadom.

O njegovoj daljoj sudbi legenda ne kazuje ništa, ali zato Nadinu sudbinu zna svaki Banjčanin.

Zbog prevelike tuge ona svakim danom kopni i naposletku umire, mlada i nesrećna.

U želji da sačuvaju svoju ljubav, na katance ispisuju svoja imena i imena svojih dragana i vezuju za ogradu mosta koji je bio omiljeno sastajalište Nade i Relje a ključeve simbolično bacaju u reku.

Došli su novi ratovi i nova stradanja. Priča je bila zaboravljena a običaj devojaka da „vezuju“ svoju ljubav se izobičajio. Sve dok Desanka Maksimović, po pričanju starih meštana, u jednoj od mnogih poseta Vrnjačkoj Banji nije saznala za ovu tragičnu pricu i inspirisana njome napisala jednu od svojih najlepših ljubavnih pesama: Molitva za ljubav. Iako smo skloni zaboravu ova prica ipak nije zaboravljena; a da bi produžili njen život mladi parovi su nastavili tradiciju „vezivanja“ svoje ljubavi, a most nazvali Most ljubavi.

Most ljubavi se nalazi u Vrnjačkoj Banji.

To je turističko mesto gde svi ljudi ispunjeni ljubavi zaključaju katanac.

Hypetv.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci