[acf field="pre_title"]

Ognjen Amidžić iskreno o bivšim brakovima:“Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ognjen Amidžić uživa u braku s Minom Naumović, sa kojom je dobio sina Peruna. To je njemu treći brak, a iz drugog takođe ima sina.

On je sada, tokom gostovanja u podkastu „Bunker“, koji vodi Luna Đogani, otkrio u kakvom je odnosu sa bivšim suprugama.

– Imam dve bivše supruge, pošto imam dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju – rekao je Ognjen pa dodao:

– Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima, naravno, zbog Matije, tako da je to sve korektno.

Voditelj televizije Pink je otkrio i kako je počela njegova ljubav sa sadašnjom ženom Minom.

– Upoznali smo se na razgovoru za posao. Smejemo se danas tome, kad smo se upoznali, ostavila mi je utisak i izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću, pismenošću. Došla je sa nečim što ja dugo nisam video – ispričao je Amidžić.

– Krenuli smo da se upoznajemo sve više, baš sam bio pod izuzetnim utiskom, a stvarno nikad u životu nisam video lepšu devojku od nje. Prvo joj nisam verovao da je prirodna. Od boje očiju, usta, sve. I tako, malo po malo, skapirali smo kao da se znamo ceo život. Nismo bili u fazonu da na sva zvona pravimo tu priču, to se spontano desilo jer nikome to nije bio plan, pa kad se saznalo, saznalo se.

Ognjen Amidžić FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Mina je bila deo prošle sezone „Amidži šoua“, gde je vodila poseban segment „Pazi, Mina“. Kada je saznala da je u drugom stanju povukla se s malih ekrana i trenutno uživa u majčinstvu. Ognjen nije mogao da odgovori na pitanje da li će se njegova supruga vratiti u emisiju koja ih je i spojila.

– Videćemo kako ona razmišlja, ja sam za da se vrati. Ona je, po mom mišljenju, zaista veliki potencijal što se tiče žena u voditeljskom poslu. Ima taj zanimljiv spoj izgleda i humora, ima potencijal da radi mnogo više. Videćemo, to zavisi sve od nje – rekao je na kraju voditelj.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci