[acf field="pre_title"]

GOGA SEKULIĆ POSTALA HIT NA MREŽAMA ZBOG NAZIVA PESME! Proslavila se „Gaćicama“, a sada otišla korak dalje: Spojila sam bivšu Jugu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nijedna pevačica ne može da zaintrigrira javnost kao Goga Sekulić!

Pre nekoliko dana kada je objavila najavu za novi singl „Gusle đedove“ društvene mreže su bile preplavljene šaljivim komentarima zbog samog naziva pesme i svi su sa nestrpljenjem čekali da čuju o čemu se radi.

Goga Sekulić
FOTO: PROMO

Spot i pesma objavljeni su u subotu i prve reakcije obradovale su i samu Gogu.

– Svesna sam bila da će naziv pesme izazvati reakcije i koliko vidim samo su pozitivni komentari. Najviše mi ljudi piše jer su oduševljeni time što se u pesmi čuju prave gusle, dakle nije samo naziv takav. Inače, autor numere je dečko iz Bosne koji već godinama živi u Americi, a aranžman za naše tržište uradio je Aleksandar Kobac – kaže Goga.

Goga Sekulić
FOTO: PROMO

Spot je, očekivano, snimljen u Crnoj Gori, a uradio ga je Dejan Milićević.

– Prezadovoljna sam kako je ispao spot na kraju. Pored mene ulogu ima i maneken iz Crne Gore, dečko je sjajno uradio svoj posao. Imali smo zadatak da savladamo morske talase koji su tog dana bili veoma jaki, uspeli smo nekako (smeh). Zanimljivo je da u spotu imam i pet devojaka, jedna je iz Crne Gore, druga iz Hrvatske, treća iz Bosne, četvrta iz Srbije i peta iz Makedonije. Eto, kroz njih sam uspela da spojim bivšu Jugu pa makar i u spotu samo – izjavila je pevačica.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci