[acf field="pre_title"]

Nikolija se mnogo kaje zbog estetskih korekcija! Zbog ove promene joj je najviše ŽAO

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nikolija Jovanović veoma se pokajala što se podvrgla brojnim estetskim korekcijama, tvrdeći da je pratila modu koja traje i danas. Međutim, kaže da je za nešto mogla da povrati prirodnost, ali joj je najžalije usana.

– Imam želju da podelim sa vama sve, kao i zbog čega se kajem, a zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu to promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka – govorila je ona u snimku koji je objavila na TikToku.

Jovanovićeva je objasnila i šta je još radila na svom licu i telu.

– Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam, nažalost, morala da prođem kroz operacioni proces – otkrila je Nikolija, pa dodala:

– Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila – priznala je pevačica.

toxic.rs/ 24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci