[acf field="pre_title"]
EKSKLUZIVNO

Maya Berović: Ekskluzivne fotografije sa snimanja spotova  

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Maya Berović ovih dana promoviše svoj novi album „Intime“ koji je iz dana u dan sve slušaniji i koji, u kratkom periodu, obara rekorde u broju pregleda na YouTube-u. Na svojim društvenim mrežama ona deli utiske sa publikom, kao i publika sa njom, a mi ćemo se nadovezati ekskluzivnim fotkama koje dočaravaju deo stvaranja ovog albuma.

novi album „Intime“
Toxic arhiva

Dvoje dugogodišnjih saradnika, dva surova profesionalca su se susrela i na ovom njenom projektu, Maya Berović i Toxic produkcija. Ukrstivši svoje talente, kreativnost i ideje, zajedno sa svojim timovima uputili su se u zemlju merenge i baćate, gde nasmejani ljudi plešu na skoro svakom koraku.

„Kunem se u nas“

Duša Dominikane, spontanost dominikanskog naroda je najbolje oslikana kroz spot „Kunem se u nas“, a sve je dodatno začinila Mayina vedrina i energija.

Kunem se u nas
Toxic arhiva

Pored dobre atmosfere, obilja egzotike, u kadrovima spota imamo prilike da vidimo Samanine mostove koji povezuje dva mala ostrva u zalivu Samana i koji su popularna tačka snimanja spotova mnogih latino pevača.

„Niko kao on“

Video za pesmu „Niko kao on“ pršti od boja, ali ne i dorađenih u postprodukciji, kako su neki od gledalaca u prvi mah pomislili. Kompleks prelepih šarenih kućica jesu upravo takvih živih boja koje spotu daju draž.

Niko kao on
Toxic arhiva

Deo spota je sniman u tropskoj šumi, na vlažnosti vazduha od 100 posto, gde se cela ekipa topila od umora i vrućine, ali taj deo posla je otišao u zaborav, jer se ovih dana svi tope od sreće dok uživaju u gotovom proizvodu.

„Niko ne zna“

Numera koja se prvog dana izdvojila kao najslušanija „Niko ne zna“, a trenutno je u prvih pet u trendingu, ujedno je i emotivan spot u kom vidimo Mayu tužnu, ali i dalje lepu.

Niko ne zna
Toxic arhiva

Ova balada, ali i uigrana ekipa produkcije učinili su Mayu odličnom glumicom koja je verno prenela emociju bola i tuge kroz svaki prikazani kadar. Spot je sniman u jednom, sasvim slučajno otkrivenom, napuštenom hotelskom kompleksu i na jednoj od najlepših dominikanskih plaža u mestu Las Terrenas.

Ekipa Toxic produkcije, koja je učestvovala u realizaciji ova tri spota, jednoglasno tvrdi da su saradnici poput Maye Berović retki. Zahtevna, inovativna, ali profesionalna, vedra i nehirovita, te su tako zadovoljstvo i dobra energija oduvek bili osnova ove saradnje.

Mayi Berović čestitamo na, u svakom smislu, svetski urađenom albumu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci