[acf field="pre_title"]
OTKRILA TAJNU SVOG IZGLEDA

Lidija Vukićević: Kreme sam počela da mažem od petnaeste godine

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mnogi bi rekli da je za glumicu Lidiju Vukićević vreme stalo i da izgleda isto kao i u seriji „Bolji život“. Žene žele da izgledaju kao ona i često je pitaju za savet šta radi da bi izgledala tako mladoliko. Ona je tajnu svog savršenog izgleda i vitke linije upravo otkrila u emsiji „DeToxic“.

-Ja mislim da moja lepota dolazi iznuta, kako zračiš tako i privlačiš. Dosta je kod mene zaslužna i genetika, ali i moja redovna nega. Negujem se od rane mladosti, od svoje 15. godine. Mama je naučila i mene i sestru da se pravilno negujemo u skladu sa našim godinama. Takođe, ima nešto i u meni, ja sam veoma vedra i stalno sam nasmejana. Trudim se da uvek budem pozitivna, čak i kada mi nisu sve koze na broju i kada je teško. Širim pozitivnu energiju i družim se samo sa takvim ljudima, ne mogu sa mračnjacima – rekla je Lidija.

Lepa glumica tvrdi da ljude šarmira svojom energijom i harizmom, i sigurna je da nije sve u lepoti i fizčkom izgledu. Kaže da je lepo kada je „paket“ potpun, ali da je najbitnija enerigija koju šaljemo ljudima i to se odmah primeti.

Osim što joj „zavide“ na mladalačkom izgledu, Lidiju često pitaju i za roditeljske savete. Sinovi Andrej i David su za poželeti, a glumica je otkrila sve o njima.

-Zaista sam se ozbiljno bavila decom na pravi način. Možda nisam ona majka koja je svaki dan kuvala supu i meso, ali sam svaki dan razgovarala sa njima. Svaki dan sam morala da ih osetim, da vidim šta se dešavalo sa njima, pogotovo kada su bili u pubertetu. Sada mi je mnogo lakše sa njima, svoji su ljudi, lepo vaspitani. Ali, verujte mi, to je sve zato što sam se bavila njima tokom njihovog odrastanja – tvrdi glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci