[acf field="pre_title"]
NIKOGA NIJE ŠTEDELA

Katarina Živković nikada iskrenija: O karijeri, dečku, koroni…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Katarina Živković pošto trenutno ne nastupa pričala je kako provodi vreme, sa kim se druži. U „DeToxic“ emisiji je otvorila dušu i pričala o svom ocu koji se nosi sa veoma teškom bolešću.

Dosta se pričalo o tome kako si smršala i dovela svoju liniju u red, otkrij nam tajnu.

-Poslednjih šest meseci treniram tri puta nedeljno, a nekada sam išla čak i po dva puta u jednom danu da vežbam. Takođe, pored treniranja promenila sam totalno ishranu. Pošto ne znam baš da kuvam, ja imam jedan restoran koji pravi zdravu hranu i tamo se hranim. Često odlazim kod njih posle treninga. Nikada me nije zanimalo kuvanje, ovako mi je super.

Iz Leskovca si, kako to da ne znaš da kuvaš, iz tog kraja su dobre kuvarice?

-Jao to mi je mnogo smešno, kao ja sam iz Leskovca i odmah moram da budem domaćica i da dobro kuvam. Ma ljudi, kakve to veze ima. I u Beogradu imate vrsne domaćice. Ma trenutno me ne zanima kuvanje, nemam šta da dodam.

Da li si nekoga zavela kuvanjem?

-Kada bih ja nekoga zavodila putem hrane bila bih sama ceo život. Možda bih imala neku mačku (smeh).

Nova pesma „Ne javljajte“ doživela je veliki uspeh, da li je publika uspela da je čuje uživo?

-Jednom sam nastupala, kao podsetila sam se kako to izgleda. Mada, ja to razumem, to je logičan sled događaja. Ne možemo da se zezamo i uživamo i nastupamo kao pre kada imamo tako veliki broj obolelih i umrlih ljudi. Samo jednom sam pred publikom otpevala novu pesmu, ali i to je za sada dovoljno.

Kako ti je sada otac, da li se oporavlja?

-Strašno je bilo jer smo tek primetili da nije dobro kada je počeo puno da gubi na masi. On se razboleo u jeku koronavirusa, a tada je sve bilo posvećeno bolesnicima sa virusom i bolnice su bile preopterećene. Na svu sreću i dobrim medicinarima iz Leskovca, moj tata je dobro i nadamo se da će biti još bolje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci