[acf field="pre_title"]

Novak Đoković ide u penziju – da li je ovo taj datum?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Počeo je turnir u Monte Karlu, a zvezda takmičenja je naravno najbolji teniser svih vremena kojeg bodri porodica, supruga Jelena i mališani Stefan i Tara.

Neposredno pre otvaranja turnira slavni sportista bio je gost na specijalnom događaju u elitnom Jahting klubu u kneževini. Svečanost je organizovao proizvođač reketa “Head”, kojima on igra, a tu smo saznali kada Novak Đoković ide u penziju.

Ili makar kada planira da trajno ostavi reket. Na iznenađenje mnogih koji su mu predviđali da će to biti ove godine, Nole je odlučan u nameri da uživa i pravi teniske bravure još dugo.

Na pomenutom događaju u Monte Karlu upriličena je i mini-izložba sa 12 modela reketa koje je do sada koristio, a novi, “Legenda brzine”, posebno je napravljen za Đokovića.

Pošto nove modele dobija na svake dve godine, čuveni sportista imao je zanimljiv komentar.

– Sada ću morati da igram još dve godine – rekao je teniser i time otkrio kada možemo očekivati da Novak Đoković ide u penziju.

Ova njegova rečenica nasmejala je i oduševila sve prisutne, koji su makar na trenutak pomislili da će najbolji reket sveta posle ovogodišnjih olimpijskih igara završiti karijeru.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci