[acf field="pre_title"]
TEMA NEDELJE: VIRTUALNO NASILJE-DIGITALNE MREŽE.

Ana Bebić samo za Toxic Portal:“Svako treba da gleda u svoje dvorište!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ana Bebić važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima, pored lepote koju poseduje nešto što je izdvaja i po čemu je posebna jeste prijatna energija ljubaznost koji nesebično deli sa svima.

Na temu „Virtualno nasilje“ sa  Anom  smo popričali  otkrila nam je kako mišljenje ima o dešavanjima na socijalnim mrežama i kako ona gleda na zloupotrebu koja je sve češća pojava kod nas.

Internet i društvene mreže imaju i izuzetne pozitivne strane dok god ih čovek koristi umereno, živeći u stvarnom svetu a na pitanje koliko dobrog mogu doneti Ana je odgovrila:

-U ovom poslu može puno dobrog da ti donese jer ipak je danas to postao javni servis, sve što staviš to mediji uzmu i prenesu tako da je to jedna jako dobra platforma da sam sebe plasiras, ali sve zavisi kako ti uzmes za sebe. Ako uzmeš sve što mediji prenesu ozbiljno nikad neće biti dobro za tebe. Danas ljudi misle da je sve dozvoljeno i dostupno i samim tim oni se tako ponašaju, mogu da ti kažu šta žele, ja nikada nisam bila za to. Ja sam nekako lik da ako je neko genijalan ja ću ga uvek pohvaliti, ali nikoga neću nikada da kudim- istakla je Ana.

Ana je poslala jasnu poruku korisnicima društvenih mreža:

-Mislim da je najbitnije da gledaš u svoje dvorište, u tuđe nema potrebe uopšte da gledaš i mislim da je strašno šta moje pojedine kolege doživljavaju, da ti neko preti za mene je strašan pojam- rekla je Ana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci