[acf field="pre_title"]

BAJKOVITA PROSLAVA! Milica Pavlović proslavila rođendan, raskoš i glamur na sve strane

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Milica Pavlović sutra će napuniti 32. godine, te je tim povodom odlučila da priredi veliku žurku u jednom prestoničkom restoranu i okupi svoje prijatelje i drage ljude sa estrade.

Ekipa Kurir našla se na lokaciji gde će se održati velika žurka, pa smo iz tog razloga stekli utisak da je Milica vodila računa o svakom detalju, a ono što takođe, nije moglo da nam promakne je, da bela boja dominira sa svih strana.

Pevačica je za goste imala poseban zahtev. Naime, obavezan „dress code“ je bela garderoba, te njene zvanice moraju doći obučene samo u ovu boju.

Ona se za žurku opredelila za dobitnu kombinaciju, koja je otkrivala njen struk, kao i grudi pa je sa osmehom na licu pozirala fotoreporterima.

Bele pantalone sa savršenim detaljima i top na kojem su upečatljivi kristali, mamio je poglede prisutnih.

Budući da je Milica odlučila da tema njenog rođendanskog slavlja bude grčka i rimska mitologija, dominira plava i zlatna boja, a raskošan enterijer ostavio nas je sve bez teksta.
Naziv Miličine žurke je „Leo party“ po albumu „Lav“ koji je nedavno izdala, a celokupna dekoracija napravljena je u stilu grčke i rimske mitologije.

Kurir.rs/M.J.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci