[acf field="pre_title"]

Aleksandra Mladenović: „Težak period je iza mene“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Lepa, zgodna i veoma atraktivna, „Ljubav ili ludilo“ ili ipak „Poseban“? Sigurni smo da ste pomislili na pevačicu Aleksandru Mladenović!

Upravo sa njom imali smo prilike da porazgovaramo, a ona je specijalno za Toxic portal otrkila šta se novo dešava u njenom privatnom životu:

„Ništa specijalno, period koji je iza nas nikome nije lak. Ipak sve stoji, nikako da krenemo iz mesta. Ne mogu da se žalim, lično ja, jer sam imala neki štek i dobro mi je došao za ove dane, ali nije lako. Jedino što mogu da se pohvalim, ali to ne bi trebalo da pričam, jeste da me je majka naučila baš sve da kuvam tokom ove pauze.“-rekla je Aleksandra, a komentar je imala i na kompliment koji smo joj dali, rekavši da sada sjajno izgleda:

„Znate da je težak period iza mene, o kome nisam želela da govorim, usledio je taj hormonski disbalans, jesam nekoliko kilograma smršala, ne vidi se ništa specijalno na televiziji, jer kamera dodaje, ali imam svoj režim ishrane i polako“-bila je iskrena Mladenovićeva za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci