[acf field="pre_title"]

Aleksandra Prijović emotivnom porukom čestitala svom sinu rođendan!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna pevačica, izuzetnih vokalnih sposobnosti, Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, pre tačno dve godine postali su roditelji jednog malog gospodina, kome su dali ime Aleksandar. Svaki slobodan trenutak provode sa mališanom i uživaju u njegovom odrastanju.

Povodom njegovog rođendana, Aleksandra se oglasila na društvenoj mreži Instagram, postavivši njihovu zajedničku fotografiju iz porodilišta. Ona je svom mališanu ovim rečima čestitala rođendan:

– Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom zivotu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav. Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš i da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice. Budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak, kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli – napisala je pevačica.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, foto: Instagram

Usledio je niz čestitki u komentarima, uz bezbroj srca i poljubaca. Pevačica je potom objavila snimak, na kom se vidi kako mali Aleksandar uživa u otvaranju poklona, koje je dobio za svoj divan dan.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, foto: Instagram

Slatko iznenađenje za njihovog malog naslednika, jesu i dve torte, jedna u obliku fudbalskog terena sa igračima, a druga u obliku fudbalske lopte na kojima se nalaze svećice sa simboličnim brojem dva, koje će slavljenik uskoro oduvati.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, foto: Instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci