[acf field="pre_title"]

Aleksandra Prijović raspametila izgledom, pogledajte najskuplji izgled na estradi! PONELA NAKIT OD 130.000 EVRA!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Prijović najavila je svoja dva velika beogradska koncerta, a svojim stajlingom u Areni oduševila je prisutne, koji su se tog dana našli na konferenciji za medije.

Poznato je da Aleksandra izuzetno vodi računa o svom izgledu i da je u javnosti uvek tip-top sređena, ali je ovog puta uspela da prevaziđe samu sebe, pa se na druženju sa medijima pojavila sa nakitom vrednim čak 130.000 evra i sandalama od 1.000 evra.

Prija je izabrala nekoliko komada najpoznatije juvelirske kuće „kartije“ i to: zlatnu ogrlicu i minđuše, čija je cena 5.450 evra, odnosno 4.750 evra iz kolekcije „lav“, kao i dve narukvice od zlata i dijamanata iz kolekcije „juste un clou“ od 14.400 i 5.450 evra. Uz ovo, ona je ponela i dijamantsku narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vredi neverovatnih 100.000 evra. Kada se sve ovo sabere, dolazi se do cifre od čak 130.000 evra.

Aleksandra voli i dobru obuću, pa se tako ovog puta opredelila za bele sandale sa zlatnim detaljima brenda „Tom Ford“ sa prepoznatljivim katančićem, koje koštaju 1.000 evra.

 

alo.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci