[acf field="pre_title"]

OLJA LEVIĆ I MC STOJAN U TAJNOJ VEZI! Svi detalji njihovog odnosa, odlučili su se na veliki korak!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Otkako se pojavila na javnoj sceni, Olja Lević krije ljubavni život od očiju javnosti.

U intervjuima je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život. To se, po svemu sudeći, promenilo. Kako Kurir saznaje, glumica, koja je popularnost stekla ulogom u seriji „Igra sudbine“, navodno je uplovila u vezu sa reperom Markom Stojkovićem, poznatijem kao MC Stojan.

– Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje – kaže Oljin prijatelj i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

Olja je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav.

– Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to – rekla je ona tada.

 

Alo.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci