[acf field="pre_title"]

Ceca Bojković priznala da je uradila estetsku intervenciju na licu! „Gorko sam se pokajala“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uloge koje je tokom dugogodišnje karijere Svetlana Bojković maestralno odigrala, donele su joj status jedne od najuspešnijih naših glumica, a njen prepoznatljiv stav i odmeren stil, titulu prave dame koja i te kako o svom izgledu vodi računa.

Utisak koji ona u javnosti ostavlja kao i izgled Cece Bojković iako je zakoračila u osmu deceniju, gotovo uvek ispraćeni su pozitivnim komentarima, a glumica je u više navrata isticala da voli svoje godine i bore na licu, jer oslikavaju njen život.

Ipak, iako je pristalica prirodne lepote, izgled Cece Bojković svojevremeno pretrpeo je određene promene na koje nije navikla, a kako je izgledalo to kada se podvrgla estetskoj inetervenciji, ona je ovako opisala:

– Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadeset godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se – ispričala je ona jednom prilikom za „Stil“ pa dodala:

Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija – rekla je glumica i istakla da poslednjih godina ima mnogo više vremena za sebe, ali i porodicu.

– Sada imam više vremena. Ali, žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos.

 

Story.rs




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci