[acf field="pre_title"]
Uvek iskrena

Alexandra Matrix predstavlja novi Mashup, a specijalno za nas otkriva…

Premijerno Mashup samo na Toxic Music YouTube kanalu.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Alexandra Ristić poznatija kao Aleksandra Matrix, već dugo je članica benda Matrix po kome je i prepoznatljiva. Danas prestavlja novi cover za Mashup „Tresi, tresi“ u saradanji sa Toxic produkcijom. Kako sama ističe očekuje mnogo od saradnje sa najboljima.

– Svi se čude kako nemam tremu kada snimam svoje spotove. Prvo moram da kažem da sarađujem sa najboljom Toxic ekipom, dakle nema mesta za tako nešto. Toxic produkcija je napravila velike zvezde, ne sumnjam da i mene očekuje jednog dana uz ovaj tim svetska slava. Naravno, uz moj predani trud i rad, ali polako korak po korak. Mi nekako sa našom karijerom idemo postepeno.

Zašto si se baš odlučila za pesmu „Tresi, tresi“?

– Zato što je hit realno, zato što se peva po klubovima, a i Teodora je jako popularna. Meni se lično sviđa pesma, matrica je dobra, vozi.

Da li i ti po klubovima kao i Teodora Džehverović dovodiš atmosferu do usijanja vatrenim plesom?

– Da, pa ja se trudim da dam svoj maksimum kada izađem na scenu. Što se tiče Teodore mislim da ona ima super energiju i da smo tu negde dosta slične. Po mom mišljenju ta energija je neki zaštitni znak.

Mnoge koleginice su ljubomorne na nju…

– Ja iskreno ne znam da postoji ljubomora, mislim kod mene toga nema. Razumem, ali nisam čula. Svi kažu na estradi ima puno sujete, ljubomore i svega, evo ja još uvek nisam to iskusila, nadam se da neću. Ne gledam te stvari, pa možda zato i ne primećujem.

Imaš i duet sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, kakav je on privatno?

-„Kataklizma“ je fenomenalna prošla, mi je pevamo na nastupima.  Veoma sam ponosna na tu pesmu i spremamo vam ubuduće još toga. Što se tiče Gastoza, mi se nismo nešto ovako privatno družili. Mi smo samo bili zajedno na snimanju pesme i spota, on je pozitivan lik. Nije me muvao, stvarno nije, nisam to primetila. Imamo poslovan odnos, onako tu smo oboje bili zbog posla. Sve najbolje o njemu i prijateljski odnos pre svega. – objasnila nam je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

3 KOMENTARA

 

Najnoviji članci