[acf field="pre_title"]
GOVORILA O VASPITANJU I PORODICI

Ana Ivanović: „Deca su budućnost“

"Nije im potrebno ni mnogo igračaka ni drugih materijalnih stvari, već samo ljubav i pažnja"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naša proslavljena teniserka i nekadašnji broj 1 ženske ATP liste Ana Ivanović već nekoliko godina uživa u ljubavi sa fudbalerom Sebastijanom Švajnštajgerom. Nakon što se povukla iz tenisa, ona se fokusirala na porodicu i veoma je posvećena svojoj deci. Ana sa svojim suprugom ima dva sina, Luku i Leona, a po svemu sudeći oni imaju bezbrižno detinjstvo. U jednom intervjuu je otvorila dušu i iskreno govorila o majčinstvu.

„Deci treba ljubav, oni su budućnost. Nije im potrebno ni mnogo igračaka ni drugih materijalnih stvari, već samo ljubav i pažnja, koje samo roditelj može da im pruži. To sam shvatila i pokušavam to do im dam, iako mnogi misle da materijalne stvari sve završavaju. Istina, one dosta olakšavaju, ali važno je da se ljudi vrate sebi. Mnogi misle da žele nova kola, a zapravo im je potrebno vreme provedeno u sklopu porodice ili put u prirodu“- kaže teniserka.

Između ostalog, otkrila je da svojim sinovima pruža bezuslovnu podršku ukoliko se odluče da se bave sportom, pa se osvrnula i na njhovo vaspitanje.

„Dosta sma čitala o razvoju dece i shvatila da elektronski uređaji nisu dobri za njih. Mnogo mi olakšava situaciju i to što ja ne gledam televiziju, niti koristim ajped. Toliko ne volim da televizor bude uključen, kad su deca prisutna, da propuštam dosta teniskih mečeva“- rekla je Ana za „Stori“ i istakla da pronalazi raznovrsne načine kako da animira decu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci