[acf field="pre_title"]
ISKRENO O SVOM EMOTIVNOM ŽIVOTU

Ljupka Stević: „Da bih nekom otključala vrata svog stana, morao bi da se potrudi“

"Naravno da bih volela da se pojavi neki pravi, moćni muškarac za kojim ću odlepiti"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ljupka Stević je često u žiži interesovanja, a njen ljubavni život zanima mnoge. Kako ističe, nakon emotivnog kraha zbog prevare koju je doživela od strane njenog dugogodišnjeg partnera Dragiše Simića, ona je procvetala i odlučila da se posveti samo sebi. Ipak, u jednom intervjuu je istakla da joj potreban pravi muškarac koji će da je voli i štiti.

„Kažu da sam procvetala otkako nisam sa Simićem. Niko me ne uzbuđuje, ali i ne nervira. Naravno da bih volela da se pojavi neki pravi, moćni muškarac za kojim ću odlepiti. I kada kažem moćan, ne mislim da treba da ima mnogo para, nego da intelektualno mora da bude superioran. Ne sme da bude loš čovek i prostak. Ni prevaranti više ne prolaze kod mene, odmah ih prepoznam“- rekla je Ljupka.

Takođe, ispričala je da vreme provodi u društvu svojih drugarica, ali i otkrila da li je neki muškarac kročio u njen stan .

„Od one noći kada je iz mog stana izašao Dragiša više nijedan u njega nije kročio! Da bih nekom otključala vrata, mora da se potrudi“- kaže pevačica za „Informer“.

Podsetimo, Ljupka je nedavno bila gost „DeToxic“ emisije, a za naše kamere je govorila u kakvom je odnosu sa bivšim partnerom, ali se osvrnula i na svoju karijeru.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci