[acf field="pre_title"]
ZAKAZANO VENČANJE

Luna Đogani i Marko Miljković staju na ludi kamen

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je trenutno najpopularnija trudnica, pa se zato prati svaki njen korak. Pevačica Luna Đogani i njen emotivni partner Marko Miljković će sredinom juna postati roditelji, a svi se pitaju kada će ovaj zaljubljeni par stati na ludi kamen. Kako se saznaje, oni će se krajem marta tajno venčati.

„Stalno govori kako ne želi da bude jedna od onih žena koje su se porodile, a nemaju muža. Pritisla je Marka da se što pre venčaju, makar samo u opštini poslednje nedelje marta i o tome obavestili samo članove najuže porodice“- otkriva izvor „Informera“ i dodaje da će zbog epidemije koronavirus za sada biti samo venčanje:

„Marko se baš plaši korone i zato nije žurio da se oženi sve dok se stvari ne vrate u normalu. Maštao je o velikoj svadbi, ali je svestan da će za to morati da pričeka barem nekoliko meseci. Za razliku od Lune, njemu venčani list ništa ne znači, jer se njih dvoje već ponašaju kao da su u braku“.

Takođe, njen tata Gagi Đogani je otkrio još neke zanimljive detalje. Naime, on je u jednom intervjuu istakao da jedva čeka da njegova naslednica uplovi u bračne vode, kao i da će Luna uzeti prezime Miljković.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci