[acf field="pre_title"]

Ana Nikolić: „Brz način života mi je doneo mnogo stresa i odricanja“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ana Nikolić važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica, a od kako je vratila svoju devojačku liniju često dobija komentare podrške. Nema sumnje da uvek ide korak ispred svih, kako svojim stilom, tako i muzikom, ali sa tim ide dosta odricanja i napornog rada. U jednom intervjuu otkrila je zanimljive detalje iz svog života.

„Mojih 24 sata izgledaju kao nečijih 24 meseca, tako sam nekada živela brzo. Zadnjih nekoliko godina sam usporila tempo i prija mi tako. Takav život mi je doneo mnogo stresa, odricanja, kao i nespavanja. Umela sam da zamenim noć za dan. Sve te dane pamtim selektivno, jer nemam toliku memoriju da bih sve to upamtila“- rekla je Ana u emisiji „Ekskluzivno“.

Takođe, pričala je i o svojoj ćerkici Tari, a nema sumnje da je za svoju princezu spremna da učini sve.

„Od kako sam rodila Taru, u mojoj kući postoje posebne mere. Koriste se sredstva za dezinfekciju i sve je sterilno. Ona se rodila malo ranije, ja sam od tada uplašena za nju jer je ipak ona moje prvo dete. Sada ima 3 godine i moram priznati da je samo jednom bila bolesna. Toliko je čuvam od svega“- istakla je pevačica.

Njena poslednja pesma „Nije mi do seksa“ sa albuma „Klinika“ dugo je bila u trendingu, a sada broji 2,6 miliona pregleda. Mnogi su je pohvalili da je ovo njeno najbolje izdanje do sada, a ona je još uvek tajnovita i nije otkrila da li je pesma biografska.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci