[acf field="pre_title"]
HRABRO I OTVORENO

Nataša Bekvalac: „Hana je pokupila najlepše osobine od Danila i mene“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Život jedne od naših najlepših pevačica, Nataše Bekvalac, vrlo je poznat javnosti. Ona nikada nije krila da je prolazila kroz teške životne momente, a ono što sve najviše zaintrigira je njen ljubavni život. Za sebe kaže da je hrabra i da je svesna svojih postupaka, pa je tako u jednom intervjuu iskreno govorila o porodici i braku sa Danilom Ikodinovićem.

„Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine kod Hane. Kao da je dobra vila došla i rekla „E, ovo dete će da pokupi najlepše“. Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije“ – rekla je Nataša za „Telegraf“ kroz smeh i dodala:

„Moj i Danilov odnos je sada strogo poslovan. Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje Hane. I pokoje privatno pitanje, ali vrlo retko“.

Takođe, Nataša je iskreno odgovorila i na pitanje da li smatra da je nekim svojim odlukama naudila sebi i svojoj porodici.

„Mislim da sam njih uništila, potpuno. Ali, valjda, oni koji najviše voliš… podrazumeva se ta ljubav, pa na njih manje paziš. Više sam pazila na neke ljude koji mi nisu ni emotivno ni nikako bliski, niti su ikada to postali, a svoje nekako najlakše zgaziš. Ali, to se stvarno vremenom promenilo. Mnogo više negujem i čuvam svoje ljude. Tu ne mislim samo na svoju porodicu – mama, tata, sestre. Mislim i na svoju decu. Prioriteti su mi se promenili“- istakla je pevačica.

Podestimo, novosadska barbika je pre dva meseca proslavila jubilarni 40. rođendan u krugu najbližih. Gosti su bili obučeni u belo, a ona je sijala u bež haljini.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci