[acf field="pre_title"]

Ana Nikolić evocirala uspomene iz detinjstva! Iz jednog razloga Vaskrs joj je veoma poseban

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ana Nikolić otkrila je kako se proslavlja praznik u njenom domu, progovorila o odnosu sa bivšim suprugom, ali se i podsetila pokojnog oca o kome je nikada emotivnije pričala.

– Oduvek sam volela praznike, sada još više jer mi je Tara stigla u život, a ona se posebno raduje Vaskrsu. Obožava da farba jaja, da crta po njima, a ja joj dozvoljavam da bude kreativna jer je odlična u tome – kaže Ana, i priznaje da je odlična domaćica.

– Možda je to pitanje više za Taru, ali ajde da ne budem skromna, dobra sam domaćica. Sve čega se latim odlično mi ispadne i dobijam samo pohvale. Uvek sam govorila kako me to ne zanima, ali bukvalno mogu da budem Džejmi Oliver (smeh).

Na pitanje da li joj nedostaje bivši suprug Rasta, pevačica odgovara:

– To su teška pitanja za ovako lep i veseo praznik. Meni pre svega najviše fali moj otac kao figura i ja sam navikla na to nedostajanje, a sve posle toga je smešno. Navikne čovek da živi s tim iako su to neuporedive stvari, ali naravno da mi fali i Rasta. Uvek sam govorila da sam zamišljala svoj brak jednom, zauvek i iz ljubavi, kao što i jeste bio iz ljubavi, kao što je Tara dete ljubavi, ali eto, čudni su putevi Gospodnji, a naši su se prosto razišli.

Anin otac Dušan Nikolić preminuo je pre 25 godina, a Ana i dan-danas redovno na datum smrti, 11. maja, objavljuje njegove fotografije. Koliko je bila vezana za njega, svedoči i numera „Da te vratim“, koja je bila njena intimna ispovest o bolu koji oseća zbog njegove smrti.

Na pitanje kako je nekada izgledao Vaskrs u njenom domu, Ana se prisetila priče njenih roditelja.

– Uglavnom smo išli kod bake na selo za Vaskrs, tu se peklo prase, jagnje… Lepa vremena su to bila. Zanimljivo je da su se moji roditelji venčali na Vaskrs, a moja mama je već tada bila trudna i nosila je mene. Danas mi je najvažnije da mojoj Tari ništa ne fali, isto kao što nije ni meni pored roditelja – otkrila je pop zvezda i prisetila se odnosa sa pokojnim ocem.

– Kada je umro, ja sam imala 18 godina, preminuo je mlad. Bio je čovek hedonista, ali jako miran. Voleo je pčelarstvo, lov, često nam je spremao lovačke specijalitete u dvorištu… Sećam se da smo zajedno vadili med iz košnica, da smo brali šljive i pravili rakiju. Znao je da povede mog brata Marka i mene u lov, učio nas je i da pucamo – prisetila se pevačica sa setom u glasu, i nastavila:

– Bila sam njegova mezimica. On je bio Blizanac u horoskopu, a ja sam Vaga, tako da smo se odlično slagali. Imali smo jedan specifičan odnos i nit koju ja, recimo, vidim i kod moje majke i brata. Osećam da me on čuva i da je stalno tu – kaže Ana.

Nikolićeva kaže da bi njen otac danas bio ponosan na nju.

– Razmišljala sam da li postoji nešto čega bih se postidela, a na šta on ne bi gledao blagonaklono, i shvatila sam da sam uvek bila dosledna sebi i da sam radila stvari kao da je on tu. On jeste bio moj autoritet, ali ne nametnuti, nego onaj iz bezuslovne ljubavi. Bilo je dovoljno da me pogleda i ja sam znala šta treba da radim. Reči nam nisu bile potrebne.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci