[acf field="pre_title"]

Anabela Atijas otkrila da li će se ponovo udati!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popualarna pevačica Anabela Atijas, u emisiji „Magazin IN“, otkrila je šta je njen najveći kompleks, kao i to da li će se ponovo udati za svog bivšeg supruga Andreja Atijasa, sa kojim se pomirila nakon razvoda.

Iako Anabela izgleda brutalno i deluje kao neko ko ima samopouzdanje kada je u pitanju fizički izgleda, postoji nešto što joj smeta i što još uvek nije prihvatila kod sebe.

– Građena sam tako da sam uvek imala stomak. Ni dan-danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim po tom pitanju. Imam ga i kad sam najmršavija, prosto ga imam, nekako mi tako creva idu napred – požalila se Anabela.

Pevačica je priznala da ne planira ponovo da se uda za Andreja, od kog se zvanično razvela u januaru prošle godine, iako su se ubrzo nakon toga pomirili, a i dalje su zajedno.

– Bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako… Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci