[acf field="pre_title"]
NEMAJU TAJNE

Anastasija Ražnatović: „Mamini saveti su dragoceni“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nema sumnje da su Anastasija Ražnatović i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kao najbolje drugarice, pa tako između njih nema tajni. One su u jednom intervjuu za „Story“ pričale o svom emotivnom životu, kao i njihovom životu između četiri zida. Njena naslednica progovorila je o njihovom odnosu i istakla da nikada nije bio čvršći.

„U mom životu se ne dešava ništa što bi trebalo da krijem od bilo koje drage osobe, a najmanje od majke. Jednostavno, navikla sam da sa njom delim sve, kao i ona sa mnom. Njeni saveti su dragoceni, a o čemu god da se radi konačna odluka je samo moja“- rekla je Anastasija i otkrila kakav je njihov odnos bio u njenim tinejdžerskim danima:

„Mislim da je svako u trenutku ulaska u svet odraslih imao fazu kad je želeo da stvori prividnu samostalnost. To se dešava baš onda kad joj vreme nije (smeh). Srećom, kod mene je trajala vrlo kratko. Brzo sam shvatila da je nepotrebno bilo šta kriti i da je neuporedivo bolje gajiti odnos kakav nas dve imamo, pun poverenja, ljubavi i podrške“.

Anstasija i Ceca
Foto: Instagram

Takođe, poznato je da njih dve vole zajedno da se provode, pa tako na svojim društvenim mrežama često podele fanovima kako su se ludo provele u nekom izlasku.

Podsetimo, Anastasija je nedavno u „DeToxic“ emisiji govorila o svojim fotografijama na Instagramu i istakla da nije sramota koristiti fotošop, kao i da ga ona koristi.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci