[acf field="pre_title"]

Zorana Pavić: „Još uvek nisam zadovoljna svojim izgledom, ali…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Godinu koja ostaje u našoj senci, neosporno je obeležila i pevačica raskošnog glasa Zorana Pavić. Pored svojih pesama, po kojima je prepoznatljiva, pevačica je uspela ono što bi retko ko mogao.

Naime, pevačica je dovela svoju liniju do samog savršenstva. Od žene sa vidljivim viškom kilograma, do dame izvajanih oblina.  Ako se pitate kako je u tome uspela, odgovor glasi:

„Nisam želela da idem na operecije, nisam želela nikakve agresivne metode. Jednostavno odlučila sam da regulišem ishranu i počela sam da idem u jedan laserski centar, koji me je onda uzeo za zaštitno lice. Put nije lak… Ko god misli, eto idem sad na lasere, topim se, a kod kuće jedem pljeskavice, pečenje, slatkiše sve u isti mah, ne ide. Potrebno je vreme, predan rad na sebi, odricanje od loših navika, potrebna je promena načina života. Nije tu samo ishrana već taj odnos prema sebi. Tačno je da su mi mnogo pomogli laseri i ti tretmani, ali nisam u potptunosti zadovoljna svojim izgledom. Ima tu još nekih finesa koje bi uradila. Na pojedinim delovima tela bih nešto zategla, a to je sad proces teretna i vežbanja.“ – otrkila je Zorana za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci