[acf field="pre_title"]

Andreana Čekić o bolnim detaljima iz detinjstva:„Sećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Andreana Čekić, otkrila je bolne detalje iz detinjstva, te tom prilikom progovorila o ocu kojeg godinama nije videla.

Naime, Andreana je imala dve i po godine kada su joj se roditelji razveli, nakon čega je ona sa majkom otišla u Beč gde je nastavila svoj život, a tek posle nekoliko godina videla je oca od koga nije dobila čak ni zagrljaj kakav je ona smatrala da treba da bude.

Sve to ukupno je ostavilo veliki trag na njenoj duši, o čemu je, po prvi put u životu ogolila dušu.

– Kad sam se ja rodila i kad su se moji rastali, mama i ja smo otišle u Beč i tad je počeo neki skroz drugačiji period života. Jako su mi nedostajala moja braća od strica. Mnogo sam patila i za bakom, tatinom mamom, iako se majkina mama, druga baka, svim silama trudila da nadoknadi – započela je folk zvezda priču i nastavila:

– Moji su se jako ružno, gadno rastali, nisu se rastali na onaj način kako bi meni lakše bilo. Nažalost su se vređali. Ne smem da budem neiskrena…To meni baš nije prijalo. Mislim, kome bi prijalo. Ja sam bila svedok toga. Hvala Bogu, nije bilo nasilja, ali kad sam otišla sa majkom za Beč, nikada se nije lepo pričalo o njemu, niti se sa njegove strane lepo pričao o mami. To je mene bolelo i boli me i dan danas.

Čekićki je najteže palo kada je oca videla posle pet godina.

– Taj susret pamtim po tome da me nije ni prepoznao, jer sam odjednom bila mnogo veće dete nego što je on zapamtio. Sačekao me je na autobuskoj stanici. Sećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim, ali je osećaj taj koji je na kraju stvaran bio, bio skroz drugačiji u smislu da nisam osetila tu ljubav od njega koju sam očekivala – rekla je Andreana i počela da plače.

– Ne mogu da kažem da mene otac nije voleo, mislim da je moglo malo emotivnije i bolje da bude – uplakanim tonom izustila je pevačica.

toxic.rs/republika

 

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci