[acf field="pre_title"]

ŽIVOT IZ SNA U SRCU BUDVE! Otkrivamo gde živi pevačica Nevena Božović

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nevena Božović sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem, sa kojim je i dobila ćerku Anku, godinama živi u hotelu.

Na poslednjem spratu pomenutog hotela Nikola je otvorio i luksuzni restoran pa su se mnogi šalili da pevačica neće morati da brine ni kada je kuvanje u pitanju, a svakako ni o održavanju doma budući da su za to zadužene hotelske sobarice.

Njih dvoje su odlučili da stanuju u hotelu u Budvi koji je u vlasništvu Neveninog muža.

– Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama – preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja, piše Story.

Navodi se da pilot za kojeg se Nevena udala zapravo odavno vodi takav stil života, a da mu se ona u tome samo pridružila kada su otpočeli zajednički život.

– U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu – takođe je ispričao njihov prijatelj.

„Obožavam Budvu“

I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad.Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu – navela je pevačica.

Toxic.rs/Story
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci