[acf field="pre_title"]

Sreća Dragane Mirković ne može se opisati rečima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sreća Dragane Mirković je potpuna kada su pored nje Marko i Manuela, te folk diva se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa decom.

Kada je pre nešto više od dva meseca odjeknula vest da su ona i njen suprug Toni Bijelić stavili tačku na brak dug dve i po decenije upravo naslednici su bili Draganina najveća podrška.

Instagram

 

Iako su odrasli ljudi koji grade živote i karijere, sin i ćerka popularne pevačice odlučili su da se vrate nazad u porodični dom, dvorac Ebenfurt iz kog su se iselili pre nekoliko godina.

Svesni da je mami potrebna ljubav i podrška, Marko i Manuela uživaju u porodičnim trenucima zajedno sa Draganom, pa su tako juče zajedno bili na jednoj proslavi.

Porodični prijatelji slavili su punoletstvo ćerki, a Mirkovićeva je na veselje stigla u najlepšem društvu – sa decom, što smo imali prilike da vidimo na „Instagramu“.

Muzička zvezda podelila je na pomenutoj društvenoj mreži fotografije sa sinom uz opis „Moj ponos“ i nešto kasnije sa mezimicom Manuelom uz komentar „Moje sunce“.

Na obe slike ono što možemo da primetimo da je sreća Dragane Mirković nemerljiva i da ona zaista u najlepšem društvu blista, čineći sve da što pre preboli najteži životni period.

Pevačica sa pravom slovi za jednu od najjačih i najhrabrijih dama sa naše javne scene, a to je još jednom pokazala upravo kroz razvod kada dostojanstveno i podignute glave sa širokim osmehom na licu govori o svemu što joj se dešava.

Toxic.rs/gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci