[acf field="pre_title"]
LJUBITELJ KAFANE

Bane Mojićević: Najveći bakšiš dajem na sevdah

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Osim što je odličan pevač, za njega kažu da je sjajan imitator, dobar kolega, ali i divan otac. Bane Mojićević je već neko vreme u žiži javnosti jer se razveo od svoje supruge nakon sedam godina braka, neretko je naš rado viđen gost i ovog puta nam je pričao o nekim vedrijim temama.

„Sam sebi sam dobro društvo, a ako nisi sebi nećeš ni drugima biti. Kafanu obožavam, ona je život. Smatram da se u kafani dešava ceo socijalni život. Sastanci, rastanci, druženja, ugovaranje poslova, ali i uživanje. Sve se odigrava u kafani. Pijem alkohol, ali ne preterujem. Šta bi pio momak iz Čačka nego šljivu. Najveći bakšiš dajem na sevdah, kako na onaj originalni, tako i na ovaj moderni“- rekao je Bane u „DeToxic“ emisiji.

Takođe, pevač je pre dva dana, na svom YouTube kanalu, objavio spot za svoju novu pesmu „Ako nema druge“. Nama je otkrio nešto više o ovom projektu.

„Nova pesma je konačno tu. Jedna divna pesma i mogu da kažem da sam je okarakterisao kao gradsku-kafansku, što negde i jeste zbog svog fazona. Veliki moj prijatelj i sjajan kompozitor Bane Opačić je radio pesmu. Ovo je nešto najiskrenije i najintimnije što sam ikada snimio“-ispričao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci