[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Anna Lazarević otvoreno pričala o svom ljubavnom životu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipa „DeToxic“ emisije družila se sa mladom i veoma popularnom Annom Lazarević. Da li je ona influenserka, jutjuberka ili pevačica? Otkrila je samo za naše kamere.

„Radim sve po malo. Više ne znam ni sama čime se bavim. Jutjuberka mi je glavno zanimanje, a pored toga sam i pevačica. Pesma „Čokolada“ mi je uspeh kome se zaista nisam nadala. Već ima 11 miliona pregleda, a za 3-4 meseca to je zaista veliki uspeh“- rekla je Anna i dodala:

„Mene znaju ljudi pre svega kao jutjuberku, znaju da sam u tom svetu. Ja bih volela da izbacujem sve više pesama i da nastupam. Publika to voli, ali ne bih zapostavila YouTube jer mi je to trenutno prioritet. Sada me gledaju i na televiziji“.

Takođe, pokušali smo da otrkijemo da li ona zaista nema dečka ili samo vešto krije svoj ljubavni život.

„Nemam dečka. Svi misle da krijem to od javnosti, ali sam ja zapravo jako mlada i ne bih o tome previše pričala jer već veliki deo svog života otkrivam“- ispričala je jutjuberka.

Podsetimo, Anna je bila jedna od gošći nove emisije „Šaranova radionica“ koju možete gledati na Toxic TV-u petkom u 22h. Ukoliko želite da pogledate o čemu je sve influenserka govorila, posetite naš YouTube kanal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci