[acf field="pre_title"]

Biljana Tipsarević otkrila kako ju je teniser osvojio: „Godinu dana me je zvao, nisam se javljala“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna i veoma atraktivna modna dizajnerka Biljana Tipsarević, u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“, ispričala je zanimljivu priču kako je upoznala svog supruga, tenisera Janka Tipsarevića sa kojim uživa u skladnom braku.

– Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21-22 godine, kako vreme leti… Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila – započela je modna dizajnerka.

– Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on mene predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana – rekla je Biljana kroz smeh.

Biljana i Janko Tipsarević
Biljana i Janko Tipsarević, foto: Instagram

– Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou… Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog tretnuka – istikla je ona, a potom objasnila i zašto je tako postupila.

– Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene preko telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bi danas bili porodica i imali dvoje predivne dece – zaključuje Biljana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci