[acf field="pre_title"]

Blista u osmom mesecu trudnoće: Evo šta je Katarina Grujić promenila na sebi!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Katarina Grujić Gobeljić pokazala je koliko uživa u trudničkim danima i podelila snimak na društvene mreže. Ona je posetila frizera, skratila kosu i pokazala svoj novi imidž, koji je oduševio njene pratioce.

Katarina je inače u osmom mesecu trudnoće a fudbalerom Markom Gobeljićem, a trudila se sve da sakrije od javnosti. Ipak, sada ponosno pokazuje stomačić.

Podsetimo, Katarina je nedavno organizovala tajno venčanje, pa otkrila da joj se život nije mnogo promenio otkako je postala gospođa Grujić Gobeljić.

Katarina Grujić, foto: Instagram

„Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje. Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života“, priznala je nedavno pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci