[acf field="pre_title"]

Branka Sovrlić: „Aleksandru Mladenović i Martu Savić smatram svojim…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Među velikim muzičkim zvezdama poreklom iz Bosne i Hercegovine jeste i pevačica Branka Sovrlić čija karijera traje više od tri decenije. Tokom tog perioda snimila je veliki broj narodnih pesama, kao i sevdalinki, ali i stekla nekoliko prijatelja sa javne scene.

Srpska pevačica rodom iz Mostara, nedavno je našu ekipu Toxic portala ugostila ni manje ni više već Sarajevu i specijalno za nas otrila ko su joj pravi prijatelji sa javne scene.

„Zaista volim da se družim sa svojim kolegama, oni su uvek rado viđeni gosti, kako u mojoj kući, tako i u mom restoranu koji vodim sa svojim suprugom. Nekada su ta druženja bila sasvim drugačija, danas već svi imamo mnogo manje slobodnog vremena. Čujem se redovno sa Martom Savić, ona mi je pisala i poslednju pesmu. Prvo sam upoznala, naravno Mileta Kitića, na početku svoje karijere, a onda i Martu, mogu slobodno da kažem da su mi to veoma dragi i dobri prijatelji, zatim Indi, Aleksandra Mladenović, ona je baš htela da dođe i na promociju moje pesme, ali eto ova situacija sa koronavirusom nas je sve sprečila. Postoji nekolicina sa kojom se družim i koju podržavam, eto i Neda Ukraden isto. Ostale kolege naravno poštujem i uvek im se rado javim kada ih vidim.“-objasnila je Branka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci