[acf field="pre_title"]
MAMA JE POGINULA KADA JE KRENULA DA NAS VIDI!

Danas puni 70 godina! Goca Lazarević otvorila dušu i otkrila sve što niste znali iz njenog detinjstva

Goca se prisetila kako je došlo do stravične nesreće i objasnila da je majka otišla kako ne bi izgubila svoju ljubav i da peačicu i njenog brata nije videla dve godine.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Gordana Goca Lazarević gde god da se pojavi zrači pozitivnom energijom, njen osmeh se daleko čuje,a istinu o teškom detinjstvu ona je ispričala za naš list. Jedan od najtežih trenutaka u životu joj je onaj kada je njena majka poginula. Goca se prisetila kako je došlo do stravične nesreće i objasnila da je majka otišla kako ne bi izgubila svoju ljubav i da peačicu i njenog brata nije videla dve godine.

– Vrlo rano sam izgubila majku, poginula je. Moj otac se mnogo puta ženio i priženjivao. Odrastanje mi i nije bilo baš veselo, ali sam u ranom detinjstvu naučila da opstanem. Otac nas je spartanski vaspitavao, bio je surovo grub, ljudi pričaju da je to bilo normalno u to vreme, posebno u seoskim sredinama. Roditelji nisu bili nežni prema deci, to je bila borba za preživljavanje, u kojoj oni nisu imali vremena da se brinu za decu nego su ih podizali na surov način…- kazala je Goca.

– Majka mi je poginula kad sam imala deset godina. Poslednji put sam je videla sa svojih osam, kad je otišla za ocem u Nemačku. Otišla je iz straha da ne izgubi svoju ljubav, a otac je ranije otišao zbog egzistencije porodice… Prosto, on nije morao da ide, ali njegovi horizonti stalno su se proširivali, a mama… Ona je htela da isprati svog muškarca, uvek je govorila: „Deca će porasti i otići, a ja ne želim da izgubim ljubav.“ Kada je shvatila koliko joj nedostajemo, ona je njega jedva izmolila da se vrati da nas bar malo vidi. U povratku je vozio mamin brat od strica; njena rođena braća umrla su pre toga, imala je tog brata od strica… – priseća se Lazarevićeva kroz suze.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci