[acf field="pre_title"]

Darko Lazić i Anid Ćušić popili “serum istine” u Tranquilo-u i otkrili eksluzivne priče, zato ne propustite večerašnju emisiju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Večeras u emisiji “Tranquilo” očekuju vas ekskluzivne priče, puno smeha i dobre energije i naravno – vrhunske muzike uživo. Uostalom Darko Lazić i Anid Ćušić su nesumnjivo gosti koji garantuju vrhunski šou.

Najpre je u studio stigao Darko koji je ovo druženje otpočeo maestralnom live izvedbom čuvenog hita “Majko” a potom se sa Tijanom Randjelović “prošetao” kroz svoj život, dok su se na ekranu smenjivale fotografije. Pevač je u šali rekao da je popio serum istine u “Tranquilo-u” pa je ispričao brojne detalje, bez dlake na jeziku.

U drugom delu emisije, pridružio mu se Anid Ćušić, koji je otvoreno ispričao da mu je Darko Lazić oduvek bio idol a danas ima tu čast da ima duetsku pesmu sa njim i da su postali dobri prijatelji.

Pevači su uz pratnju harmonike, izveli nekoliko pesama uživo, i napravili odličnu atmosferu, a mi smo sasvim sigurni da ova emisija nikoga meće ostaviti ravnodušnim. S toga, ne propustite večeras “Tranquilo” od 19 časova na kanalu Toxic Folk!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci