[acf field="pre_title"]
BORBA SA OPAKIM VIRUSOM

Dejana Živković progovorila o teškim trenucima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Malo ko je imun na njenu lepotu, a poznata je i po svom oštrom jeziku. Reč je o manekenki Dejani Živković. Kao i mnogi, ona se takođe osvrnula na tešku godinu koja će uskoro biti iza nas, pa je u jednom intervjuu otkrila kako se ona borila sa opakim koronavirusom.

„Ova 2020. godina je izuzetno teška godina za mene. Znam da se mnogi slažu sa mnom, kao i da će mnogi reći da je godina katastrofalna, dosadna i naporna. Mimo toga, korona me nije zaobišla. I ne jednom, već dva puta, ali i to nije toliko strašno. Korona je zarazila mnogo mojih prijatelja, kao i naravno, meni na prvom mestu, i članove moje porodice“- rekla je Dejana za „Espreso“ i dodala:

„Otac mi je skoro mesec dana proveo u bolnici i borio se za život, što ni sama ne znam kako sam preživela. Sada je hvala Bogu mnogo bolje i ubrzo dolazi kući, ali ga čeka dug oporavak.“

Podsetimo, prelepa Dejana je povodom svog 28. rođendana govorila i za „DeToxic“ emisiju i istakla da nije materijalista, kao i da je skupi pokloni ne čine srećnom, već porodica i prijatelji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci