[acf field="pre_title"]

Bane Mojićević: Sa košarkaškog terena pravo na muzičku scenu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Bane Mojićević je neko ko je miljenik svih generacija. Nikada se nije previše eksponirao u medijima, a imidž „dečka iz komšiluka“ prati ga i danas. Popularnost je stekao kada je pobedio u takmičenju „Zvezde Granda“ i snimio nekoliko uspešnih numera.

Iako se medijski ne eksponira po svaku cenu, njegov talenat je nesporan i publika ga upravo zato voli. Osim u muzici, Mojićević se odlično pokazao i u glumi, tačnije u imitacijama. On je 2014. godine učestvovao u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ gde je, takođe, osvojio javnost svojim talentima i odneo pobedu.

O svim uspesima, ali i pehovima koji su mu se desili u karijeri, razgovarao je sa Tijanom Ranđelović u emisiji „Tranquilo“, otkrivši i anegdotu sa samog početka karijere.

Foto: ATA Images

– Čini mi se da je bio 11. novembar, pobegao sam sa poslednja dva časa u prvoj smeni da bih se prijavio na audiciju u Čačku, a ostatak odeljenja je došao kasnije da me podrže i navijaju. Roditeljima nisam rekao ništa, nisu ni znali gde sam – rekao je Bane i dodao da mu je pored muzike, u detinjstvu, košarka bila ogromna ljubav.

– Nažalost nisam igrao basket odavno, ali to je moja prva i najveća sportska ljubav i nešto što je proizvelo neke od najlepših trenutaka i najlepših sećanja koje imam. Ja sam, zapravo, sa terena pravo ušao u kafanu, na pozornicu, scenu i počeo da radim ovaj posao profesionalno – otkrio nam je Bane u emisiji „Tranquilo“ na Toxic Folk-u.

Ukoliko ste propustili ovu epizodu, sutra od 18 časova na kanalu Toxic Folk možete pogledati reprizu, dok će u četvrtak u 19 časova repriza emisije „Tranquilo“ biti emitovana na kanalu Toxic TV.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci