[acf field="pre_title"]
ISKRENO O ĆERKI

Gagi Đogani: „Lunina trudnoća me je promenila“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Porodice Lune Đogani i Marka Miljkovića ne kriju svoju radost što će vrlo brzo postati bogatiji za još jednog člana. Tako i Lunin tata, Gagi Đogani, svima pokazuje koliko je uzbuđen zbog nove životne uloge koja ga uskoro čeka. U jednom intervjuu ispričao je kako ga je ćerkina trudnoća promenila, kao i kako se priprema za ulogu dede.

Presrećan sam zbog bebe. Luna je sada u četvrtom mesecu, radujem se svakog dana iznova. Non-stop sam sa Markom i njom, vidim da je presrećna i ispunjena skroz. Od momenta kad sam saznao lepe vesti sve mi se promenilo u životu, sve drugačije gledam. Ne mogu da verujem da će Luna biti majka, da ćemo imati princezu još jednu. Nemam reči da opišem te prelepe osećaje na pravi način“- rekao je Gagi za „Blic“ i dodao:

„Njena trudnoća me je preokrenula, drugačije gledam i rezonujem stvari. Mislim da ću biti odgovorniji i prema sebi i prema drugima. Verovatno će se i ona promeniti kad postane majka, mada već sada vidim da je drugačija dosta“.

Takođe, otkrio je i detalje Lunine karijere.

„Njen posao će biti sigurno muzika i nastupi. Ona se u tome najbolje oseća, to je prosto posao za koji je rođena. Razmišljala je da prestane sa tim jedno vreme, ali ja sam znao da ne može. Luna je ono što joj je tata bio, najsrećnija na sceni“- ističe poznati denser.

Podsetimo, od kako je Luna Đogani podelila radosne vesti da je trudna, njeni fanovi je neprestano prate, pa tako često na svom Instagram profilu odgovara na pitanja svoje publike i nedavno je, između ostalog, otkrila da još uvek ne oseća bebine pokrete.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci