[acf field="pre_title"]

DETALJE SMRTI SUPRUGA NIKOLINE PIŠEK NISTE ZNALI! Voditeljka otkrila detelje

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nikolina Pišek iskreno je govorila o smrti supruga Vidoja Ristovića, te je ovom prilikom iznela mnoge tvrdnje i sumnje koje ima.

Voditeljka je otkrila da joj je tragične vesti saopštila majka pokojnog Ristovića, kao i to da joj je trebalo vreme da shvati šta joj zapravo govori.

– Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto… rekla je: ‘Vido je umro’, a ja sam rekla: ‘Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?’ Naprosto to neko vreme nisam procesuirala… – ispričala je voditeljki Tatjani Jurić u podcastu „Skip Or Beep“, a prenosi Index.hr.

 

Nikolina Pišek progovorila o razvodu: "Prsten zadržavam!"
Nikolina Tomić, foto: Nikola Tomić

Nikolina je sada po prvi put govorila o kobnoj noći kada joj se suprug preminuo, kao i o navodima da je te večeri bio sa ženskom osobom.

– Pa manje više sve što je napisano je istina – priznala je Pišek.

– Bili ste verni jedno drugome? – nastavila je voditeljka podkasta.

– Pa ja jesam – odgovorila je Pišekova i istakla da nije pretpostavljala da joj je suprug bio neveran.

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulisao kao masaža… Sve je jako čudno. Uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca – kazala je Nikolina.

Nikolina je priznala kako je podnela ovo saznanje i kako se izborila sa tim.

 

– Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rešavati, na koje se moram fokusirati…decu o kojoj moram da brinem – dodala je.

Voditeljka je zatim govorila o danima koji su usledili nako sahrane njenog supruga i o tome kroz šta je sve prošla.

– Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcionišeš. Ja na moju žalost jesam donekle javna osoba, neko je dobro izvukao paralelu i rekao javna osoba kao javni klozet, ja ne želim biti javni klozet i ako ispada vrlo često da jesam i svako ko ima potrebu da napravi nuždu ima priliku da to i učini. Ima ih takvih dosta, neki to rade kontinuirano. Niko mi ne bi zamerio da radim bilo kakav drugi posao… Da sedim u neku kancelariju i radim za računarom, niko se ne bi užasno uznemirio što bi se ja nakon nekog vremena krenula baviti svojim poslom. Ljude je užasno uznemirilo što sam se ja počela baviti svojim poslom koji je, Bože sačuvaj, javni posao – tako da je to bilo neprimereno – rekla je i nastavila:

– Ja sam odustala od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vreme mi je godila, postoje razlozi ti svetovni običaji koliko god izledali bizarno zapravo imaju smisla… Jer se te želiš da se sakriješ, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali mom slučaju niko nije odstupao, tako da mogla sam se ja zamotati u crno od glave do pete i napraviti prorez za očima – to bi bilo isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula.

Espresso.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci