[acf field="pre_title"]

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN : Lav nezadovoljan u ljubavi, Vagu čeka uspeh na poslu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali i velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK
Mogućnost da na lakši način zatvorite neke finansijske obaveze. Velike aktivnosti i mnogo kontakata i razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI
Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno i to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vernost i iskrenost.

RAK
Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

Foto : Envato

LAV
Imate podršku ljudi koji su poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni, pa će vas nervirati sporost kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DEVICA
Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA
Tokom ovog dana očekujte vama jako važne dogovore čijim ćete rezultatima biti prezadovoljni. Moguće je da bude aktuelna i saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva i za flertovanje.

ŠKORPIJA
Danas se teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu – više vam odgovara da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.

STRELAC
Osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Ono što vam se nudi je daleko manje od onoga što vam po pravu pripada. Bićete nezadovoljni, ali ćete se truditi da to sakrijete. U emotivnom segmentu – kontakt sa nekim vam donosi osmeh na lice.

JARAC
Bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju. U popodnevnim časovima ipak očekujte pozitivne vesti koje će vas pomaknuti s mesta. U emotivnom segmentu – ne govorite nekom koliko ste zainteresovani.

VODOLIJA
Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost, ništa vam neće teško pasti. Bićete spremni za dogovore i lako ćete ostvariti razumevanje sa drugima. U emotivnom segmentu željni ste da pokažete nekome koliko vas privlači.

RIBE
Najviše ćete biti okrenuti ka boljem razumevanju i komunikaciji sa poslovnim partnerima. Morate da raščistite neke nejasnoće i na tome ćete i raditi. U emotivnom segmentu čeka vas nesklad između želja i mogućnosti.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci