[acf field="pre_title"]

TINA IVANOVIĆ PROŠLA PAKAO ZBOG PESME! „Govorili su da sam sponzoruša“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Iako je bilo dosta negativnih komentara zbog Tinine pesme „Bunda od nerca“, pevačica je ispričala da joj je muž u tom periodu bio velika podrša i da je uz njegovu pomoć sve prebrodila.

Karijeru pevačice Tine Ivanović obeležila je pesma „Bunda od nerca“ koju je snimila davne 2005. godine.

Tina je sada ispričala da je njen čuveni hit u to vreme naišao na niz negativnih komentara, a neki su čak pevačicu okarakterisali kao sponzorušu.

-Bolje da ne pričam kakvi su tada bilo komentara na ovu pesmu, i onih dobrih, ali i onih zluradih. Govorili su da je pesma za sponzoruše, i mene su okarakterisali kao takvu, ali ko me poznaje zna ko sam i šta sam. Sve pesme koje sam snimila nemaju veze sa mojim stvarnim životom, možda tek poneka. Ali ja pevam za narod i biram pesme da se za svakoga ponešto nađe. To mi je posao. Kada bih snimila ono što ja volim, to ne bi prošlo nikad – ispričala je Tina.

Išla sam na sve ili ništa. Imala sam u to vreme već dva snimljena albuma sa lepim pesmama, ali ništa nije prošlo kod publike. Onda smo se Pera Stokanović i ja dogovorili da snimimo „Bundu od nerca“ pa kud puklo da puklo. Bilo mi je čudno sve to, reči pesme. Ali i muž me je podržao u toj odluci – rekla je Tina i istakla da joj je muž Zoran bio najveća podrška kada su počeli da se nižu negativni komentari.

-Iako su pojedine Tinine pesme našle na udaru kritike zbog svojih tekstova, u poređenju sa današnjom muzičkom scenom to sve deluje prilično blago, a pevačici se aktuelne pesme na sceni nimalo ne dopadaju.

– Blago rečeno užas. Ono što se servira deci to je strašno. Ne daju dobru poruku. Snimaju se razni spotovi sa mitraljezima, pištoljima, bombama, vrši se nasilje. Ja se ne slažem sa tim – decidirana je Tina.

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci