[acf field="pre_title"]

Dragana Mirković se oglasila nakon terorističkog napada u Beču

- Dragi moji, pošto od sinoć dobijam nebrojeno pitanja htela bih svima da poručim da smo moja porodica i ja, ali i svi koje poznajemo, dobro - poručila je Dragana.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Pevačica Dragana Mirković oglasila se nakon terorističkog napada koji se dogodio u Beču prošle noći, u ponedeljak 2. novembra. Ovaj nemili događaj potresao je Evropu, a posebno one koji imaju nekog svog u pomenutom gradu.

dragana mirkovic i tanja savic
Dragana Mirković, Foto: Instagram/draganamirković

Nakon terorističkog napada koji se dogodio u Beču u ponedeljak 2.novembra, pevačica je dobila bezbroj poruka i poziva od svojih prijateljima, s obzirom na to da sa suprugom Tonijem, sinom Markom i ćerkom Manuelom živi u austrijskoj prestonici.

– Dragi moji, pošto od sinoć dobijam nebrojeno pitanja htela bih svima da poručim da smo moja porodica i ja, ali i svi koje poznajemo, dobro – počela je Dragana.

Dragana Mirković, Foto: ATA Images

– Duboko sam potresena tragedijom, celu noć nisam spavala prateći vesti, a moje misli i molitve u ovom trenutku su sa stradalima i povređenima u napadu u Beču, sa željom da se ovako nešto nikada i nigde ne ponovi. U ovim teškim trenucima svima bih samo želela da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje. Voli vas Dragana- poručila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci