[acf field="pre_title"]

Dunju Jovanić surovo napali zbog psa, a njene reči će vas rasplakati!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Influenserka Dunja Jovanić, nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojoj je njen pas u kolicima, a zbog toga je dobila mnogobrojne komentare i poruke.

Mnogi su je bezosećajno kritikovali, nazivali „snobom“, a pojedinci su joj upućivali i krajnje nevaspitane, pa čak i uvredljive komentare.

Pas Dunje Jovanić
Pas Dunje Jovanić, foto: Instagram

Neki su je osudili, ni ne sluteći da joj je pas bolestan. Ipak, Dunja je posebno izdvojila jednu poruku koju je dobila na Instagram nalogu:

– Svaki put kad vidim ovo pomislim: „Da vidim ovu scenu na ulici tačno bih rekla ‘kakvi sve debili šetaju među nama, voze kuce u kolicima’, i Bože koliko bih samo bila u krivu i koliko grešna zbog takve površne misli. I onda to probam da preslikam na sve ostale potencijalne situacije, da zapamtim da mi ne padne na pamet nikad nešto slično. A ti ne daj da te pogodi ako sretneš takav pogled, ljudi smo, glupi smo, šta ćeš, važno je šta je stvarnost i da ste vas dve dobro – napisala je Dunji jedna žena, nakon snimka na kojem Jovanićeva psa vozi u kolicima.

Međutim, Dunjin odgovor mnoge je naterao da se pokaju zbog svojih reči.

– Od kada Bejbi ima kolica susrela sam se sa raznim pogledima i opaskama, što na ulici, što na mreži. Meni je jasno da to ne može svako da razume, ali verujte mi, ja ne želim vaše mišljenje na ovu temu. Za one koji nisu ispratili, Bejbi je bolesna i zabranjena joj je svaka aktivnost, previše radovanja, kontakt sa drugim kucama, da se ne bi zaigrala, pa nakon toga imala problem da se izbori za vazduh i čak je preporučeno da uopšte ne izlazi napolje – objasnila je Dunja.

Dunja Jovanić
Dunja Jovanić, foto: Instagram

– Ja želim da ona ima utisak da i dalje ima „normalan“ život, da ide sa mnom svuda kao i do sad, i moj izbor su kolica za pse. Sve i da je Bejbi potpuno zdrava i da imam kolica to bi bio moj izbor, i čak ni tu ne bi bilo prostora komentarima, a u ovoj situaciji, gde se ne zna koliko ćemo moći da održavamo i 30% trenutnog kapaciteta pluća, molim vas bez suvišnih komentara, jer ih ni ja nemam za vas, a nikada ne znate šta se krije „iza“ – napisala je Dunja nakon poruke koju je dobila.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci